Wikimania

Wikimania

Cape Town, Afrika e Jugut, 2018

Ndihmo për të përkthyer

Neve do të na pëlqente sistemi i aplikimit për bursë në gjuhë sa më shumë të jetë e mundur.

Ju lutemi kërkoni të drejta përkthyesi në translatewiki.net dhe pas asaj ju mund të filloni përkthimin.