Wikimania

Wikimania

Cape Town, Afrika e Jugut, 2018

Kreditet & licencimi

Software i bursave Wikimania është me burim të hapur dhe në dispozicion nën GNU General public License 3.0.

Kodi është e bazuar në sistemin e bursave Wikimania, të përdorur për Wikimania 2009, 2010, 2011, 2012 dhe 2013.