Викиманија

Викиманија

Кејптаун, ЈАР 2018

Крајниот рок за пријавување за стипендија е 22 јануари во 23:59 ч. UTC.

Подносителите ќе бидат известени за исходот од пријавувањето во април 2018 г.

Повеќе информации можете да најдете на страницата за стипендии на викито.